Escape game La Mansió

Compañía: TimeSkp

Contacto:

Carrer Universitat de Montpeller, 9 17003 Girona ()

+34 872 98 14 10

Command + Enter¿Hay un error en la página web? Destaca el texto y pulsa Ctrl+Enter.

Descripción:

Alguna cosa està succeint al bosc de San Daniel’s.
Una sèrie de desaparicions en les últimes dues setmanes, té a la població de Girona City preocupada.
Les autoritats locals només han trobat rastres de sang i dos cossos completament mutilats, fonts no oficials informen que un dels cadàvers, va reviure de forma molt violenta i va ser abatut per la policia.
Davant de la situació d’emergència, s’ha declarat el toc de queda tota la ciutat i un equip especialitzat de la Corporació Umbrela s’ha desplaçat fins al lloc dels esdeveniments per rastrejar la zona i resoldre el cas.
Després de dos dies de recerca sense resultats, només queda el silenci de la ràdio després de perdre tota comunicació amb l’equip en el moment que entraven a la Mansió Handter.
Ara, s’ha reclutat a un grup dels millors soldats de la Corporació perquè continuïn amb la investigació, trobin a l’equip perdut i acabin amb les misterioses desaparicions i morts.
Sou els últims d’una exigent i exhaustiva selecció del millor entre el millor. Tenim fe amb vosaltres, però atenció!… Tot aquell que no ha sortit de la Mansió abans de 60 minuts… no ha tornat amb vida.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.