Escape game La Casa de la Maga Morgana

Compañía: Minos

Contacto:

Carrer Maria Jolis i Pellicer, 34, 17800 Olot, Girona ()

+34 682 61 05 55

Command + Enter¿Hay un error en la página web? Destaca el texto y pulsa Ctrl+Enter.

Descripción:

Morgana va ser alumne del gran mag Merlí, però Morgana volia més poder del que posseïa realment. Un dia, va descobrir que el gran mag tenia el Sant Grial, el qual donava mes poder al seu possessor.

Morgana, morta de ganes de poder, va traicionar al gran mag robant-li el Sant Grial, a fi de poder investigar i arribar a dominar la màgia negra, i així fut com Morgana va passar d’alumne a enemiga de Merlí.

Us hem contactat car pensem que sou els únics capaços de trobar el Sant Grial i portar-nos-el a fi de poder guardar-lo en total seguretat, aquest es el vostre objectiu. Cal precisar, però, que Merlí la podrà entretenir una hora com a màxim. Suposem que haurà amagat el calze, no sabem el que us podreu trobar, però com a bons aventurers, el vostre objectiu, restarà trobar i recuperar el calze sobre qualsevol possible esdeveniment.

Molta Sort!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.