Escape room El Banc

Compañía: Minos

Contacto:

Carrer Maria Jolis i Pellicer, 34, 17800 Olot, Girona ()

+34 682 61 05 55

Command + Enter¿Hay un error en la página web? Destaca el texto y pulsa Ctrl+Enter.

Descripción:

Us hem contactat en nom de l’assegurança de Money Bank.

Ens trobem a punt d’entrar a les oficines centrals del banc. El director ha estat trobat mort a casa seva i els treballadors han desaparegut tots.

Així doncs, segons els registres, hi ha un bon grapat de bons d’agricultura a l’interior, suposem que a la caixa forta del banc. No en sabem ni el codi ni l’emplaçament, però suposem que podreu trobar-ho relativament fàcilment.

També us volem informar que hi ha una llegenda que diu que un tresor resta amagat a l’interior d’aquestes oficines. Vista la situació no podem confirmar-la, però segons les fonts pot ser que el rumor sigui cert.

Així doncs, esperem que trobeu els bons i el tresor.

Ah! I un petit detall sense importància. L’edifici serà demolit en 65 minuts. Es tarda uns 5 minuts a sortir-ne així que teniu una hora aproximadament. Si tardeu més no en sortiu, i serà responsabilitat vostre segons el document que acabeu de signar. Si no trobeu el tresor aquest es pot quedar on esta, vista que no podem verificar l’existència del mateix. Podeu sortir sense aquest, però si sortiu sense els bons… el resultat serà el mateix que si no sortíssiu, així que bona sort!

Començo a sortir d’aquí que comença a fer olor a pólvora.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.